SCAMPI EN TARTAAR VAN AARDAPPEL

VRIJDAG 30 DECEMBER 2016

Zoals ieder jaar valt de verantwoordelijkheid van de kerstmenu onder mijn bevoegheid (wat ik uiteraard met alle plezier doe). Dit jaar ben ik de eindejaarsperiode niet 100% fit gestart noch geëindigd en daarom was deze keer het motto "keep it simple and tasty" heel belangrijk.  Misschien nog een tip voor jullie eindejaarsmenu!

GEROOKTE ZALM MET KRUIDENKAAS PESTO

DONDERDAG 13 OKTOBER 2016

Morgen ben ik op stap richting resto voor een klasreünie. Aan de thuisblijvers onder jullie raad ik alvast dit hapje aan zodat jullie op vrijdag snel in weekend-modus raken ;) En nu maar hopen dat het morgen even lekker gaat zijn bij mij dan bij jullie aan de tafel!

KOMKOMMER-GEITENKAAS HAPJE

ZONDAG 14 AUGUSTUS 2016

Weinig tijd en toch zin om deze middag te starten met een apero'ken inclusief wat lekkers voor er bij? Licht en healthy ... hmm heerlijk!

SUSHI KOMKOMMER-TONIJN-AVOCADO

Zaterdag 23 juli 2016

Dit jaar heb ik heel wat originele verjaardagskado's gekregen: van het langverwachte Pascale Naessens PURE servies tot een groentenmand uit eigen tuin en ... een welverdiend wellness pakket voor al die uren van hard labeur in de keuken ;) Met dit uiteindelijk als resultaat!

EASY SALAD IN A JAR: KIP, MANGO & ASPERGES

Vrijdag 24 juni 2016

Wie houdt er tegenwoordig niet van "salads in a jar"? Ze zijn niet alleen hip & trendy maar met de restjes tover je in no time een feestelijk hapje op tafel.

THAISE KIPSPIESJES

Woensdag 20 april 2016

Een lekkere marinade van kokosmelk, gember en citroengras maken de kipspiesjes super heerlijk en niet alleen lekker als hapje maar eveneens in mini of maxi formaat klaar te maken op de BBQ!

 FALAFAL BALLETJES VAN GROENE LINZEN MET TZATZIKI

 Dinsdag 19 april 2016

Falafal is van oorsprong een vegetarisch Libanees gerecht van gestampte kikkererwten en/of tuinbonen die gefrituurd worden. Hier vind je een iets gezondere versie terug op basis van groene linzen. Ideaal als hapje en/of verwerkt in een salade (koud of warm). Ook de tzatziki kan je als dipsausje op tafel plaatsen samen met een stukje stokbrood.

©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin