BBQ

KEFTA & ASPERGE-FETA SALADE

Vrijdag 5 augustus 2016

Het was een kletsnatte start van de maand maar stilaan krijgt augustus toch wat zomerse allures. Hoog tijd dus om de BBQ nog eens buiten te halen en met deze gerechtjes wordt het alvast een geslaagde avond!

PUNTPAPRIKA MET KRUIDENKAAS

Vrijdag 10 juni 2016

Vandaag was het opnieuw een zalige zomerdag al hebben de meesten onder ons deze vooral achter gesloten deuren mogen beleven :) Omdat de weergoden ons dit weekend ook niet geheel gunstig zijn, hebben we maar één ding voor ogen. Snel de laptop afsluiten en route richting supermarkt inzetten. Daarna de BBQ aansteken en de keuken onveilig maken om toch nog even de zomersfeer op te snuiven. Dit was alvast ons voorgerechtje deze avond. Super snel klaar en smullen maar!

COUSCOUSSALADE MET GEITENKAAS & BALSAMICODRESSING

Zaterdag, 21 mei, 2016

Zomerse temperaturen vragen om zomerse gerechten en een BBQ met liefst zo veel mogelijk mensen aan de tafel. Keerzijde van de medaille is echter dat dit weleens een grote uitdaging dreigt te worden in de keuken maar tevens de ideale gelegenheid om dit receptje klaar te maken. En wat te doen met de restjes? Prima om als lunch mee te nemen naar je werk!

VARKENSSPIESJES IN SINAASAPPELMARINADE

Zondag 8 mei, 2016

Ik ben geen liefhebber van kant-en-klare BBQ pakketten en dus maak ik mijn marinades zelf klaar. Een BBQ held ben ik al evenmin maar gelukkig wordt ik prima gecoached door Jamie Oliver. Dit recep was één van mijn eerste "probeersels" en ondertussen uitgegroeid tot één van de klassiekers tijdens BBQ feestjes.

©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin