Live, Love, Eat & Repeat

Hi, ik ben Vanessa! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog!

Ik ben al jaren gepassioneerd bezig met voeding en steeds op zoek naar het ultieme recept dat snel, makkelijk, lekker en gezond is.

Het idee van deze foodblog is ontstaan toen mijn ouders door verbouwingswerken het enkele maanden zonder keuken moesten doen. 

Ik zag meteen de win-win situatie!   We lenen toch eenvoudigweg onze keuken 's middags uit aan de mama en de papa en dan hoeven we 's avonds alleen maar de "opwarm-modus" te gebruiken?  

In mijn hoofd was alles al fijntjes geregeld, helaas draaide het helemaal anders uit.  De reactie van mijn ouders was eerder in de stijl van: " Goh, die werkmannen kunnen we niet zo lang alleen laten? ...  We zullen thuis gewoon elke dag boterhammen eten." ?!?

Dit vond ik echt niet kunnen en ik besloot dan ook om de rollen om te draaien...

Om mijn ouders te overtuigen, voegde mijn man als "extra teaser" nog fijntjes toe: " Er is alvast één zekerheid dat ik jullie kan meegeven.  Gedurende de volgende maanden gaan jullie nooit 2x hetzelfde gerecht voorgeschoteld krijgen.

Die opmerking heeft mij doen inzien dat , ondanks het feit dat ik helemaal geen keukenprinses ben, koken wel één van mijn passies is waar ettelijke uurtjes in geïnvesteerd worden.

Zo is dan ook langzaam het idee van deze blog gegroeid,  eerst puur voor mezelf, maar op vraag van enkele vriendinnen deel ik mijn "probeersels" met jullie.

Ik hoop dat dit jullie tevens kan inspireren om de vraag "En wat eten we vandaag?" in de toekomst wat gemakkelijker te kunnen invullen :)

Enjoy!

Vanessa

©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin