CHEESECAKE MET AMANDELEN EN KARAMEL

VRIJDAG 27 JANUARI 2017

Vorige week kwam er hoog bezoek over de vloer! Mijn nichtje met husband en zoon Vince. De lat lag dus hoog wat het menu betrof aangezien mijn nicht elke actie op mijn blog goed in de gaten houdt ;) De hapjes waren alvast een succes en zo lekker dat de schaaltjes al voor meer dan de helft leeg gelepeld waren toen ik me afvroeg "had ik daar nu een foto van genomen?" Niet dus Aauuwch ... Gelukkig kan ik mijn cheescake wel met jullie delen ;)

Read more

TRIFLE VAN CHOCOLADE

DONDERDAG 15 DECEMBER 2016

Ben je nog op zoek naar een lekker dessert voor de feestdagen? Dit was alvast een geslaagde try-out en is definitief op mijn kerstmenu 2016 terug te vinden! Het enige wat mij nu nog rest zijn iets feestelijkere glaasjes zien te bemachtigen (liefst met een gouden touch) en ik vrees dat dit nog de grootste uitdaging zal worden. The clock is ticking :)

LUIKSE WAFELS

VRIJDAG 30 SEPTEMBER 2016

Tijdens het shoppen laat ik me af en toe verleiden door de heerlijke geur van luikse wafels die steeds geheel toevallig precies mijn pad schijnt te kruisen. Toegegeven ... de geur geeft me meestal hogere verwachtingen dan de effectieve smaak bij mijn eerste hap :) Dan maar even zelf een recept opsnorren en kijken of ik het zelf thuis beter kan maken!

RICOTTA-SINAASAPPELTAART MET PASTIS

Woensdag 6 juli 2016

Deze ricotta taart wordt extra lekker door de combinatie van sinaasappel en chocolade. Een klassiek mediterraans gerecht, feestelijk lekker door de pastis toets!

KOFFIE WALNOTENTAART

Zondag 12 juni 2016

Walnoten zijn ontzettend gezond en worden niet voor niets als superfood beschouwd. Normaal vind je ze steevast in mijn ontbijtmenu terug maar in deze taart kan ik ze ook wel appreciëren! 

PERENTAART MET HONING

Zaterdag 23 april, 2016

Ik geef toe dat de peren iets mooier geschikt konden worden al blijft de smaak subliem.

HAVERMOUTKOEKJES MET AMANDELPOEDER

Zondag 10 april 2016

Zondagmiddag en zin in een koffie met benefits? Op de koop toe dan ook nog snel je (schoon) ouders uitnodigen en rush rush richting bakker? Damn die is toch niet gesloten zeker? Dan maar gauw overgaan tot plan B en de keukenladen inspecteren met dit als resultaat. Lekker en gezond, we hebben toch gewerkt met havermout, niet?

©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin