SALADE KIP, KIWI & AVOCADO

DINSDAG 10 JANUARI 2017

Een gezond lunchgerecht om mee te nemen naar het werk?Deze salade kreeg manlief deze morgen mee. Benieuwd of het ook gesmaakt heeft. De look zag er alvast veelbelovend uit!

Read more

CHAMPIGNONSOEP

ZONDAG 20 NOVEMBER 2016

Rukwinden, zwaarbewolkt, buien, ... kortom vandaag is een grijze dag waarop je beter binnen blijft. Terwijl het stormweer over ons land raast, maak ik van de gelegenheid gebruik om een lekkere kom soep klaar te maken. Het is alvast een topper die een goede kans maakt om deel uit te maken van het kerstmenu dit jaar! 

BRIOCHE GEROOKTE ZALM & EIERSLA

Zaterdag 24 september 2016


Met vier kippen in de tuin dreigt de eierproductie op sommige momenten uit de hand te lopen en moet je enorm creatief zijn om de eieren aan het zelfde tempo te consumeren :) Dit is mijn eerste zelfgemaakte eiersla en de combinatie met de rozijnentoast maakt het geheel super lekker! Wat denk je ... een ideale (snelle) lunch voor een zaterdagmiddag?

TOMAAT GARNAAL OP EEN BEDJE VAN COURGETTE

Zaterdag 16 juli 2016

Niemand is verrast als ik zeg dat courgette telen niet moeilijk is. Het is niet alleen een zeer sterke plant maar daarnaast groeien de vruchten nog eens aan een topsnelheid van +/- 1 cm per dag. Groentenopbrengst is dus verzekerd! Dit jaar is er geen courgette in mijn moestuin te bespeuren. Maar hoe komt het dan toch dat wanneer ik de koelkast opentrek het groentenvak gedomineerd wordt door courgettes? Inderdaad, dank u papa, dank u Elke! Let's start! :)

EASY FISH BURGER

Vrijdag 17 juni 2016

Een easy fishburger en bovendien snel klaar dus, niet alleen een prima gerecht voor doordeweekse werkdagen maar ook ideaal om een lazy Friday evening in te zetten.

SALADE MET TONIJN EN BLOEMKOOL

Zaterdag 28 mei 2016

Salades, I love them! Naast hier en daar een verdiende cheat meal (lees: boke met choco) probeer ik de rest van de dag op een gezonde manier door te komen. Daar hoort dan ook steevast een gezonde lunch bij. Deze week stond deze lekkere tonijnsalade op het menu. Op deze foto nog even mooi gepresenteerd alvorens alles in mijn lunch box gepropt werd! 

SALADE MET ASPERGES EN AARDBEIEN

Woensdag 18 mei 2016

Vorige week heb ik een leuke reactie gekregen van één van mijn vriendinnen. Voor moederdag had ze een BBQ georganiseerd met blijkbaar een aantal salade-recepten die ik haar enkele jaren terug had doorgestuurd. De reactie van de genodigden? Het was een succes. "YOU ROCK!" schreef ze. Ook werd er snel aan toegevoegd, by the way, volgende week staat een nieuwe BBQ gepland, dus nieuwe receptjes zijn altijd welkom. Here you go Elke! Ik heb het al eens uitgetest en het was alvast een zeer geslaagde lunch.

WRAP MET MAKREEL

Zaterdag 14 mei 2016

Meestal maak ik een wrap klaar met gerookte zalm of kipreepjes maar deze variant met gerookte makreel is ook zeer lekker!

GEROOSTERDE AUBERGINES MET GRANAATAPPEL

Dinsdag 26 april 2016

Zeg nu zelf, wie kan "NEEN" zeggen tegen deze salade? 

 SALADE MET BROCCOLI EN GEITENKAAS

Maandag 18 april 2016

Ik heb een zwak voor zoete dingen. De gekarameliseerde peer in combinatie met het knapperige geitenkaasje is dan ook een topper!

SALADE MET AARDAPPEL, WATERKERS EN KIP

Woensdag 6 april 2016

Van zodra het buiten warmer wordt, begint het te kriebelen om de BBQ aan te steken. Dit was de eerste lentesalade van het jaar!

ZALMTARTAAR MET MANGO, AVOCADO EN SCAMPI

Zaterdag 19 maart 2016

Ik ben geen grote liefhebber van de traditionele carpaccio van rauwe runderlende. Tartaar van rauwe vis daarentegen reken ik tot één van men favoriete gerechtjes. Dit recept combineert een frisse tartaar van zalm met pittige scampi's. Kan eveneens als voorgerecht en/of hapje geserveerd worden.

©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin