ZEEVRUCHTENSCHOTEL


Ingrediënten voor 2 personen

  • 4 grote langoustines (schoongemaakt en gehalveerd)
  • 6 gambas (zonder kop en doormidden gesneden)
  • 6 scampi's (schoongemaakt)
  • 6 sint-jacobsvruchten (laat ze eventueel op de schelp)
  • 80 gram boter
  • 4 knoflookteentjes (geperst)
  • 1 el kappartjes (uitgelekt en fijngesneden)
  • 20 gram peterselie (fijngehakt)
  • 2 rode pepers (fijngehakt)
  • 2 el citroensap
  • peper & zout
  • 1/2 courgette (in halve maantjes gesneden)
  • 1 rode paprika (in grote stukken gesneden)
  • olijfolie
  • bakpapier

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven op 200°
  • Schik langoustines, gambas, scampi's en sint-jacobsvruchten in een met bakpapier beklede ovenschaal
  • Meng de boter, kappertjes, knoflookteentjes, pepers, peterselie met het citroensap en kruid met peper & zout
  • Smeer de zeevruchten in met de kruidenboter
  • Doe  de groenten in een kom, voeg peper&zout toe en een weinig olijfolie
  • Verdeel de groenten tenslotte over de ovenschotel
  • Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven

Smakelijk!!

©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin