ZEEVRUCHTENSCHOTEL
Ingrediënten voor 2 personen
- 4 grote langoustines (schoongemaakt en gehalveerd)
 - 6 gambas (zonder kop en doormidden gesneden)
 - 6 scampi's (schoongemaakt)
 - 6 sint-jacobsvruchten (laat ze eventueel op de schelp)
 - 80 gram boter
 - 4 knoflookteentjes (geperst)
 - 1 el kappartjes (uitgelekt en fijngesneden)
 - 20 gram peterselie (fijngehakt)
 - 2 rode pepers (fijngehakt)
 - 2 el citroensap
 - peper & zout
 - 1/2 courgette (in halve maantjes gesneden)
 - 1 rode paprika (in grote stukken gesneden)
 - olijfolie
 - bakpapier
 
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 200°
 - Schik langoustines, gambas, scampi's en sint-jacobsvruchten in een met bakpapier beklede ovenschaal
 - Meng de boter, kappertjes, knoflookteentjes, pepers, peterselie met het citroensap en kruid met peper & zout
 - Smeer de zeevruchten in met de kruidenboter
 - Doe de groenten in een kom, voeg peper&zout toe en een weinig olijfolie
 - Verdeel de groenten tenslotte over de ovenschotel
 - Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven
 
Smakelijk!!