VENKEL IN DE OVEN


Ingrediënten voor 2 personen

  • 2 venkelknollen
  • 12 trostomaatjes
  • 2 knoflookteentjes
  • 7 el olijfolie
  • 3 el rode wijnazijn
  • 1 tl mosterd
  • handvol peterselie
  • peper&zout

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven op 180°
  • Snijd het groene loof van de venkel en snijd grof zodat je een handvol hebt en houd apart
  • Snijd de venkels in de lengte in plakken van ongeveer 1/2 cm
  • Snijd de knoflook fijn en meng met de olijfolie, rode wijnazijn en mosterd
  • Meng de dressing met de venkel, roer goed om en leg in een ovenschaal
  • Kruid met peper en zout
  • Zet de ovenschaal gedurende 15 minuten in de oven.  Voeg daarna de trostomaten toe en plaats nog een 10-tal minuten in de oven
  • Deze groentjes zijn lekker bij vis, ik heb de schotel klaargemaakt met gegrilde zalmfilet
©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin