SALAD IN A JAR: KIP, MANGO & ASPERGES
- 300 gram kipfilet
- 1 busseltje groene asperges
- 2 eieren
- 1 mango
- peper & zout
- honing
- 1 el curriepoeder
- kipkruiden
- 1 potje Griekse Yoghurt
- Snij de kipfilet in blokjes, kruid met kipkruiden, peper&zout en bak in een pan goudbruin
- Voeg op het laatste 1 el honing toe en roer goed om
- Laat afkoelen en zet weg
- Snij de mango in blokjes
- Kook de eieren gedurende een 10-tal minuten in kokend water, laat afkoelen en snij eveneens in blokjes
- Snij de harde onderkant van de asperges af (circa 2-3 cm), breng aan de kook gedurende een 5-tal minuten tot ze gaar zijn, laat afkoelen en snij schuin in stukjes
- Doe 2 el Griekse Yoghurt in een kom
- Voeg 1 el curriepoeder toe en 1 el honing
- Kruid met peper en zout en roer goed om
Ingrediënten voor 4 personen (4 glaasjes)
Bereidingswijze
Kip
Groenten
Dressing
Afwerking
Doe onderaan in de glaasjes de dressing
Doe er dan de verschillende ingrediënten in laagjes in: de kip (de hardste), de mango, de asperges en als laatste de eitjes