Ingrediënten voor 4 personen
- 4 pladijsfilets
- 16 trostomaten
- 1 courgette
- 3 lente-uitjes
- 1/2 limoen
- handvol dille
- 2 teentjes knoflook
- 100 gram boter
- peper & zout
- aluminiumfolie
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 180°
- Snijd de courgette in flinterdunne sliertjes
- Snijd de lente-uitjes middendoor en daarna eveneens in fijne sliertjes
- Snipper de knoflook fijn en pers het sap uit de limoen
- Snijd de dille grof en halveer de trostomaten
- Smelt de boter in een pan en bak de knoflook en lente-uitjes in 1 minuut glazig. Voeg het limoensap toe en kruid met peper & zout
- Neem een lang stuk aluminiumfolie en maak een papillot per persoon
- Verdeel op elk blaadje aluminiumfolie de courgette sliertjes en leg daarop de pladijsfilet
- Strooi de dille over de vis en voeg de trostomaatjes toe
- Vouw de papillotten goed dicht en zet gedurende een 25 min in de voorverwarmde oven