PAPILLOT VAN PLADIJS


Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 pladijsfilets
  • 16 trostomaten
  • 1 courgette
  • 3 lente-uitjes
  • 1/2 limoen
  • handvol dille
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 gram boter
  • peper & zout
  • aluminiumfolie

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven op 180°
  • Snijd de courgette in flinterdunne sliertjes
  • Snijd de lente-uitjes middendoor en daarna eveneens in fijne sliertjes
  • Snipper de knoflook fijn en pers het sap uit de limoen
  • Snijd de dille grof en halveer de trostomaten 
  • Smelt de boter in een pan en bak de knoflook en lente-uitjes in 1 minuut glazig.  Voeg het limoensap toe en kruid met peper & zout
  • Neem een lang stuk aluminiumfolie en maak een papillot per persoon
  • Verdeel op elk blaadje aluminiumfolie de courgette sliertjes en leg daarop de pladijsfilet
  • Strooi de dille over de vis en voeg de trostomaatjes toe
  • Vouw de papillotten goed dicht en zet gedurende een 25 min in de voorverwarmde oven

©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin