KLASSIEKE AARDAPPELSALADE


Ingrediënten voor 8 à 10 personen

  • 1 kilo aardappelen (al dan niet geschild)
  • 2 rode uien
  • 5 lente-uiten
  • 1 potje griekse yoghurt (natuur) - 125 gram
  • 1 el mosterd
  • 2 el pickles
  • bieslook (afwerking)
  • peper en zout

Bereidingswijze

  • Kook de aardappelen gaar, laat afkoelen en snij in blokjes
  • Snipper de rode ui fijn 
  • Snij de lente-uitjes in ringen
  • Meng alle ingrediënten in een kom en voeg 1 el mosterd, 2 el pickles toe en kruid af met peper & zout
  • Voeg als laatste de griekse yoghurt toe tot een smeuïge massa ontstaat (3/4 tot 1 volledig potje) en kruid eventueel verder (af naar eigen smaak)
  • Werk af met versnipperde bieslook
©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin