KABELJAUW IN EEN JASJE VAN PARMAHAM
Ingrediënten voor 2 personen
- 1 rode paprika (in stukjes snijden van 3 cm)
- 1 gele paprika (in stukjes snijden van 3 cm)
- 1 courgette (in schijfjes snijden van 2 cm)
- 1 rode ui (in ringetjes snijden)
- 300 gram kabeljauwhaasje
- 6 sneetjes parmaham
- 2 el panko
- 2 el parmezaanse kaas
- 2 el peterselie
- 1 el graanmosterd
- 3 tl olijfolie
- peper & zout
- 2-3 tl balsamicoazijn
- Verwarm de oven op 220°
- Doe de groenten in een kom en voeg 3 el olijfolie toe, kruid met peper en zout en leg de groenten op een met bakpapier beklede ovenschaal
- Rooster de groenten gedurende 5 minuten
- Bestrooi intussen de vis met peper & zout, smeer in met graanmosterd en wikkel losjes de parmaham rond de vis
- Meng als laatste de panko met de parmezaanse kaas en peterselie
- Neem de ovenschaal na 5 minuten uit de oven, leg de vis op de groenten en strooi het pankomengsel over de vis en groenten
- Zet het geheel gedurende 20 minuten in de oven tot de vis gaar is en de ham krokant
- Serveer op de borden en besprenkel met wat balsamicoazijn