KABELJAUWGRATIN MET DOPERWTEN

Ingrediënten voor 2 personen

  • 250 gram kabejauwfilet
  • 250 gram schelvisfilet
  • 1 grote ui
  • 200 ml melk
  • 1.5 el maizena
  • 1.5 el water
  • 100 gram doperwten (uit de diepvries)
  • 10 trostomaten
  • 2 el witte wijn
  • 2x handvol panko
  • 50 gram belegen cheddar
  • 2 el parmezaanse kaas
  • 1 bouillonblokje (vis, groenten naar keuze)
  • peper en zout

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180°
  • Snijd de visfilets in blokjes van 3 cm en zet opzij
  • Versnipper de ui en snijd de tomaten in vier
  • Roer in een kommetje de maizena en het water tot een glad papje
  • Breng de melk samen met de ui aan de kook en voeg het maizenamengsel toe
  • Laat het geheel een 5-tal minuten sudderen tot een dikke saus onstaat
  • Voeg de doperwten, wijn, tomaten en  visblokjes toe aan het mengsel
  • Laat het geheel verder garen tot de vis gaar is
  • Schep het mengsel in een ovenschool en bestrooi met de panko, de gemalen cheddar en parmezaanse kaas
  • Zet de schotel een 5-tal minuten in de voorverwarmde oven en zet dan even op de grillstand voor ongeveer 2 à 3 minuten tot de kaas gesmolten is
©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin