GEROOKTE ZALM MET GEITENKAAS PESTO

Hapje voor 8 personen (of lunch voor 2)

  • 125 gram pijnboompitten
  • 150 gram geitenkaas (zacht en romig)
  • 90 gram ijsbergsla
  • 1 rode ui
  • 15 gram verse basilicum
  • 2 el citroensap
  • 2 teentjes knoflook
  • peper
  • 300 gram gerookte zalm
  • Optioneel: wat paarse olijven (ontpit)

Bereidingswijze

  • Rooster de pijnboompitten in een hete pan lichtbruin
  • Doe het grootste deel van de pijnboompitten in een blender samen met de geitenkaas, sla, olie, knoflook, basilicum en citroensap (maal tot een gladde pesto)
  • Snipper de rode ui fijn
  • Kruid met peper
  • Leg de zalm op een bord of kommetje, voeg de pesto toe en strooi er de rode ui over met wat olijven
©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin