ZALM MET TOMATENSALSA


Ingrediënten voor 2 personen

    • 2 stukken zalmfilet (+/- 400 gram)
    • 1 rijpe avocado
    • 4 grote tomaten
    • 1 rode ui
    • 1 klein blikje mais
    • handvol peterselie
    • 1 el olijfolie
    • 1 el citroensap
    • 1 el oregano
    • peper & zout
    • optioneel (voor de liefhebbers): een paar stengeltjes koriander

Bereidingswijze

    Groenten

    • Snij de avocado en rode ui in blokjes
    • Ontpit de tomaten en snij in blokjes
    • Hak de peterselie (en eventueel de koriander) fijn en voeg toe aan het mengsel
    • Voeg evenenees de mais toe
    • Maak de dressing van 1 el olijfolie, 1 el citroensap, 1 el oregano en kruid goed af met peper & zout
    • Giet de dressing over de salsa en roer goed om

Zalm 

  • Kruid de zalm flink met peper en zout 
  • Bak op een middelhoog vuur gedurende een 5-tal minuten aan één kant, draai om en laat nog een 5-tal minuten aan de andere kant bakken
©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin