VARKENSSPIESJES IN SINAASAPPELMARINADE


Ingrediënten voor 4 personen

  • 600 gr varkenshaasje (in blokjes gesneden)
  • 6 el balsamico azijn
  • 150 ml tomatenketchup
  • 4 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 2 el gedroogde tijm
  • 1 el paprikapoeder
  • 2 el sesamzaadjes
  • sap van 1 sinaasappel
  • satéprikkers (minimaal een half uurtje voor gebruik in water leggen zodat deze minder snel verbranden op de BBQ)

Bereidingswijze (marinade best de avond voordien klaarmaken)

  • Snijd het varkenshaasje in blokjes
  • Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom
  • Voeg het varkenshaasje toe, roer goed om, dek af met een folie en zet weg in de koelkast
  • Rijg de varkensblokjes op de satéprikkers en de spiesjes zijn klaar voor gebruik, smakelijk!
©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin