TOMAAT GARNAAL OP BEDJE VAN COURGETTE
Ingrediënten voor 2 personen
- 40 gram gemengde sla
- 2 grote tomaten
- 1/2 courgette
- waterkers (half bakje)
- 100 gram grijze garnalen
- 50 gram rivierkreeftjes
- balsamicocrème
- 1 el mosterd
- olijfolie
- 1 tl ketchup
- peper & zout
Bereidingswijze
- Snijd de courgette in flinterdunne plakjes, kruid met peper & zout en grill ze kort met 1 el olijfolie
- Snijd de tomaten in fijne plakjes en kruid met peper en zout
- Meng 1 el mosterd met de olijfolie voor de dressing (ongeveer 6 el) en voeg 1 tl ketchup toe
- Verdeel de gemengde sla over de borden, verdeel de plakjes courgette en tomaat over de borden en strooi de waterkers erover
- Verdeel de garnalen en rivierkreetjes over de borden samen met de dressing
- Werk af met wat balsamicocrème