SALAD IN A JAR: KIP, MANGO & ASPERGES


      Ingrediënten voor 4 personen (4 glaasjes)

      • 300 gram kipfilet
      • 1 busseltje groene asperges
      • 2 eieren
      • 1 mango
      • peper & zout
      • honing
      • 1 el curriepoeder
      • kipkruiden
      • 1 potje Griekse Yoghurt

    Bereidingswijze

    Kip

    • Snij de kipfilet in blokjes, kruid met kipkruiden, peper&zout en bak in een pan goudbruin
    • Voeg op het laatste 1 el honing toe en roer goed om
    • Laat afkoelen en zet weg

    Groenten

    • Snij de mango in blokjes
    • Kook de eieren gedurende een 10-tal minuten in kokend water, laat afkoelen en snij eveneens in blokjes
    • Snij de harde onderkant van de asperges af (circa 2-3 cm), breng aan de kook gedurende een 5-tal minuten tot ze gaar zijn, laat afkoelen en snij schuin in stukjes

    Dressing

    • Doe 2 el Griekse Yoghurt in een kom
    • Voeg 1 el curriepoeder toe en 1 el honing
    • Kruid met peper en zout en roer goed om

Afwerking

  • Doe onderaan in de glaasjes de dressing

  • Doe er dan de verschillende ingrediënten in laagjes in: de kip (de hardste), de mango, de asperges en als laatste de eitjes

©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin