PERENTAART MET HONING


Ingrediënten voor 6 à 8 personen (taartvorm 24 cm)

  • 115 gram volkorenbloem
  • 40 gram amandelpoeder
  • 1 ½ tl bakpoeder
  • 80 ml honing
  • 1 ei
  • 180 ml sojamelk light
  • ½ tl kaneel
  • 40 gram vloeibare boter
  • 2 peren (in plakjes gesneden)
  • 2 el kristalsuiker
  • bloemsuiker (voor de afwerking)

Bereidingswijze

Oven

  • Verwarm de oven op 190°

Deeg

  • Meng bloem, amandelpoeder en bakpoeder in een kom
  • Meng in een ander kom de honing, sojamelk, ei, boter en kaneel
  • Voeg beide mengsel bij elkaar en roer goed om
  • Bekleed de bodem van een taartvorm (24 cm) met bakpapier, giet het mengsel in de vorm, en strijk uit
  • Schik de plakjes peer op het mengel en werk af met de kristalsuiker
  • Zet een 35-tal minuten in de oven
  • Serveer lauw warm (of koud)
  • Bestrooi met bloemsuiker
©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin