KABELJAUW IN EEN JASJE VAN PARMAHAM

Ingrediënten voor 2 personen

  • 1 rode paprika (in stukjes snijden van 3 cm)
  • 1 gele paprika (in stukjes snijden van 3 cm)
  • 1 courgette (in schijfjes snijden van 2 cm)
  • 1 rode ui (in ringetjes snijden)
  • 300 gram kabeljauwhaasje
  • 6 sneetjes parmaham
  • 2 el panko
  • 2 el parmezaanse kaas
  • 2 el peterselie
  • 1 el graanmosterd
  • 3 tl olijfolie
  • peper & zout
  • 2-3 tl balsamicoazijn
  • Bereidingswijze

  • Verwarm de oven op 220°
  • Doe de groenten in een kom en voeg 3 el olijfolie toe, kruid met peper en zout en leg de groenten op een met bakpapier beklede ovenschaal
  • Rooster de groenten gedurende 5 minuten
  • Bestrooi intussen de vis met peper & zout, smeer in met graanmosterd en wikkel losjes de parmaham rond de vis
  • Meng als laatste de panko met de parmezaanse kaas en peterselie
  • Neem de ovenschaal na 5 minuten uit de oven, leg de vis op de groenten en strooi het pankomengsel over de vis en groenten
  • Zet het geheel gedurende 20 minuten in de oven tot de vis gaar is en de ham krokant
  • Serveer op de borden en besprenkel met wat balsamicoazijn
©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin