COUSCOUSSALADE MET GEITENKAAS EN BALSAMICODRESSING
Ingrediënten voor 4 personen
- 125 gram couscous
- 1 nectarine
- 100 gram zachte geitenkaas
- 2 tomaten
- 30 gram walnoten
- 100 gram gemengde sla
- 1 lente-ui
- 2 el rozijnen
- 2 el balsamico azijn
- 2 el olie
- peper en zout
- 2 bouillonblokjes (groenten, gevolgte...)
Bereidingswijze
- Maak de couscous volgens de aanwijzigingen op het pakje klaar en laat wellen in kokend water. Voeg hierbij de twee bouillonblokjes toe voor meer smaak
- Snijd de tomaten en nectarine in blokjes en de lente-ui in ringetjes
- Doe de sla in een grote mengkom en voeg de rest van de groenten er bij
- Rooster de walnoten kort op een droge pan en voeg eveneens aan de salade toe
- Voeg als laatste de couscous toe en laat afkoelen
- Wanneer de salade afgekoeld is, kan je de geitenkaas over de salade verbrokkelen
- Klop als laatste een dressing van 2 el balsamico en 2 el olie en besprekel over de salade
Smakelijk!