COUSCOUSSALADE MET GEITENKAAS EN BALSAMICODRESSING


Ingrediënten voor 4 personen


    • 125 gram couscous
    • 1 nectarine
    • 100 gram zachte geitenkaas
    • 2 tomaten
    • 30 gram walnoten
    • 100 gram gemengde sla
    • 1 lente-ui
    • 2 el rozijnen
    • 2 el balsamico azijn
    • 2 el olie
    • peper en zout
    • 2 bouillonblokjes (groenten, gevolgte...)

Bereidingswijze

  • Maak de couscous volgens de aanwijzigingen op het pakje klaar en laat wellen in kokend water.  Voeg hierbij de twee bouillonblokjes toe voor meer smaak
  • Snijd de tomaten en nectarine in blokjes en de lente-ui in ringetjes
  • Doe de sla in een grote mengkom en voeg de rest van de groenten er bij
  • Rooster de walnoten kort op een droge pan en voeg eveneens aan de salade toe
  • Voeg als laatste de couscous toe en laat afkoelen
  • Wanneer de salade afgekoeld is, kan je de geitenkaas over de salade verbrokkelen
  • Klop als laatste een dressing van 2 el balsamico en 2 el olie en besprekel over de salade

Smakelijk!

©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin