FOODINEZZ@work
Menu
Startpagina
Recepten
Ontbijt
Hapjes & Dips
Lunch
Zalmtartaar met mango, avocado en scampi
Dinner
BBQ
Varkensspiesjes in sinaasappelmarinade
Desserts
About me
Meer pagina's
RONDE COURGETTES MET RICOTTA EN FETA
Ingrediënten voor 2 personen
2 ronde courgettes
1 rode ui
1 groene paprika
1 aubergine
14 kerstomaatjes
20 zwarte olijven (zonder pit)
4 teentjes knoflook
1 handvol pijnboompitten
250 gram ricotta
40 gram feta
1 handvol parmezaanse kaas
peper & zout
oregano
provençaalse kruiden
olijfolie
Bereiding
Verwarm de oven op 180°
Breng een pan met water aan de kook
Snijd de groenten: versnipper de rode ui en knoflook; paprika en aubergine in blokjes en halveer de trostomaatjes
Wok de groenten gedurende een 2-tal minuten in olijfolie, kruid flink met peper & zout, oregano, provençaalse kruiden en laat afkoelen
Snijd de bovenkant van de courgettes en hol deze uit met een theelepel
Dompel de courgettes gedurende 5 minuten onder in kokend water en laat daarna uitlekken
Snijd de zwarte olijven in stukjes en de feta in blokjes en voeg toe aan het groentenmengsel samen met de ricotta
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan en voeg eveneens toe aan het groentenmengsel
Vul de courgettes op met het ricotta/feta mengsel en leg in een ovenschaal die ingewreven werd met olijfolie
Strooi er als laatste de parmezaanse kaas over
Zet in de oven gedurende 20 minuten
Return to homepage
Maak een gratis website.
Deze website werd gemaakt met Webnode.
Maak jouw eigen website
vandaag nog gratis!
Begin