SALADE VAN GEGRILDE ASPERGES MET TOMAAT EN FETA


Ingrediënten voor 4 personen (lunchgerecht) of 6 personen (bijgerecht bij BBQ)

  • 2 bussels groene asperges 
  • 20 witte druiven
  • 14 trostomaten
  • veldsla (2x handvol)
  • 50 gram feta
  • handvol pecannoten
  • 1 el balsamico azijn
  • 1 el olie
  • 1 tl mosterd
  • 3 tl honing
  • peper en zout

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven op 180°
  • Snijd de uiteinden van de groene asperges en leg naast elkaar in een ovenschaal
  • Giet een flinke scheut olijfolie in de ovenschaal, kruid met peper & zout en roer goed om
  • Zet de asperges gedurende 20 minuten in de oven en roer af en toe om
  • Laat de asperges afkoelen en snij schuin in 2
  • Breek de pecannoten in kleinere stukjes en rooster kort in een pan
  • Snijd de trostomaten in 4,  halveer de druiven en verkruimel de fetakaas
  • Voeg alle ingrediënten samen in een kom en voeg de veldsla toe
  • Voor de dressing: Meng 1 el balsamico met 1 el olijfolie, 1 tl mosterd en 3 tl honing.  
    Kruid af met peper & zout en druppel net voor het opdienen over de salade!
©2016
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin